Sundhedsplan

VetPlan - dit dyr i trygge hænder

Vi tilbyder en plan, så din hund, kat eller hest bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinær- sygeplejersker. Du får råd og vejledning, i hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

Vi har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En VetPlan® inkluderer typisk de vigtigste undersogelser og vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at dit kæledyr har brug for i løbet af året. VetPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en forsikring til uforudsete omkostninger.

Hund basis

Hund udvidet

Kat basis

Horse Care plan Basis

Horse Care Plan Udvidet

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig ved at udfylde en aftaleformular på klinikken og aflevere den ved skranken.

Du er altid velkommen til at spørge og kontakte os i klinikken, hvis du har nogen spørgsmål.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®